Dagens önskning

Dagens önskning är definitivt lampan FLY från Kartell. Det lutar åt färgen petroleum blå (längst ner i vänstra hörnet) och jag vill ha den över ett vitt runt köksbord med trumpetfot.


Bild: Rum21.se

Klart med lägenheten

Nu är det iallafall helt klart! Den första december (fast vi får nog flytta in en vecka tidigare) flyttar vi till en superfin tvåa i Hammarby Sjöstad. Idag fick vi äntligen åka och kolla på den så nu kan jag planera för fullt! Den är inte helt lätt att möblera, öppen planlösning och massa fönster, men det ska nog bli bra när jag är klar! 

Ny soffa ska inhandlas, vet inte om det blir en vanlig rak, tresitsare eller en med divan eller schäslong. Jag är rädd att det blir trångt med en riktig divansoffa, men vi får se. Det här med inredning måste vara något av det roligaste som finns, synd att det ska vara så dyrt bara.

Fin blus


Den här skulle jag kunna tänka mig tillsammans med både kjolar och byxor i höst. Ser ut att vara välsydd och med bra passform, och kommer från någon designer (minns inte vem) som har gjort en kollektion för Ellos i höst. 

Älskade höst

Att tänka på hösten nu när sommaren verkligen har kommit på allvar känns lite konstigt. Men när höstens mode har börjat komma ut i butikerna är det nästan svårt att inte längta. Kjolar med strumpbyxor och mysiga koftor, stövlar, kappor och stickade plagg. Trots att hösten kanske inte är den roligaste årstiden vädersmässigt så älskar jag den tack vare de underbara kläderna man får ta på sig.



Här bor jag

Har precis haft mitt vanliga nattryck och städat garderoben. Jag älskar min garderob. 



RSS 2.0