Klar att åka

Nu är allt packat och klart och jag är färdig att åka hem till Sverige.. Väntar bara på att mina lakan ska bli färdiga i tvättmaskinen så jag kan hänga upp dem innan jag åker. Nästa gång jag skriver bor jag i Sverige igen!



Slutet på min tid i London

Att säga hejdå måste vara det värsta som finns. Egentligen skulle man bara ha försvunnit utan att säga någon till någon och istället bara föreställa sig att alla saknar en. Det är ordet hejdå som liksom känns så slutgiltigt. Och det kanske det är, eftersom jag vet att jag inte kommer träffa många av de här människorna igen. 

Jag har en konstig känsla i hela kroppen, eftersom det här är slutet på något och börjar på något nytt. Det kommer säkert bli jättebra, men jag vet att jag kommer se tillbaka på den här tiden och verkligen sakna allt. 

Ordet resfeber har verkligen fått en annan innebörd nu...



Jag var ju tvungen att hinna med lite avskedsshopping...

310803-97

Minns ni att jag pratade om att jag hade sett världens vackraste skor? Det jag inte berättade var att jag hittade de skorna med £20 rabatt när jag var inne i stan i torsdags. Jag kunde inte motstå, så idag åkte jag och köpte dem. Och de är underbara. Självklart är de ännu vackrare i verkligheten. Vänta bara till ni får se dem på!

310803-98



Färdig!

Eller ja, i alla fall nästan! Jag ska dra ett lass till jobbet imorgonbitti, och så ska jag dammsuga och dammtorka det sista. Men annars börjar jag faktiskt vara klar. Cirka 70 kilo tillsammans i väskorna, plus lite saker som får stanna kvar här i London tills jag kommer hit nästa gång. Emma tar en väska nästa helg också, så det är bara de två stora som jag behöver dra! Hoppas jag inte behöver betala allt för mycket övervikt och att det finns hjälpsamma människor som vill hjälpa mig på vägen! :)

image95



Nejnejnej

Jag ger upp. Väskorna väger 500 kilo styck och jag kommer få betala en miljon i övervikt. Om jag ens tar mig till flygplatsen med all min packning. Ååååh, jag vill inte!

RSS 2.0