Kärlek

image22

Jag tror jag har hittat min vårjacka.
Snälla säg att den finns kvar på Topshop i min storlek... Struntar i att jag inte har råd!

Familjedag

Nyss hemkommen från middag och bowling med familjen. Det är så roligt med besök från Sverige! De kom och mötte mig på jobbet när jag slutade halv tre och efter det åkte vi in till Oxford Street och gick i lite affärer. Jag köpte en klänning från H&M som jag dock inte är riktigt hundra på och så slog jag till på två kjolar från Primark utan att prova. Storleken på den ena var fel och den andra var helt enkelt inte lika fin på mig som på galgen så vi får se hur jag gör med dem!

Efter det slappade vi på deras hotellrum innan vi gick och åt grekiskt och spelade bowling nära deras hotell i Bayswater (som för övrigt är ett sjukt mysigt område). 

Nu ska jag ta och städa upp lite i mitt rum för imorgon ska vi handla saker på Ikea och sen fixa iordning lite här!

Godnatt!

Ny H&M-butik

Idag efter jobbet tog jag en långpromenad och hamnade på Regent Street där jag tittade in i H&Ms nya flaggskeppsbutik. Och jag måste helt klart ge den högsta betyg. H&Ms butiker har ju i vanliga fall en tendens att vara för små med tanke på det stora sortimentet och därför bli för grötiga, men den här butiken kändes ovanligt stor och luftig. Massa nyinkomna fina vårkläder och skor fanns där också, så dit kommer jag definitivt gå nästa gång jag ska handla H&M-kläder!

Garderobsångest

Tittade igenom min garderob igår och insåg hur tom på vårkläder den faktiskt är. Jag kom ju hit till London med bara en väska och sedan dess ar jag handlat en hel del här. Men eftersom det har varit vinter och kallt fram tills nu har ju inte vårkläder varit högsta prio direkt... Jag knåpade därför ihop en liten lista på vad jag behöver nu i vår.

- Nr 1 är en ordentligt klippning och slingning av utväxten. Mitt hår är så trött och slitet och skulle verkligen behöva en uppfräschning inför våren.
- En rolig vårjacka. Såg jackan från Uniqlo som jag bloggade om genom deras skyltfönster idag men den var inte alls så fin som den såg ut på internet. Jakten fortsätter!
- En svart kavaj. 
- Minst två kjolar. Topshop har haft en hel del roliga, måste ta mig en titt där och se om de fortfarande finns kvar. 
- En snygg partyklänning. Såg en underbar mönstrad blå silkesklänning från Zara idag som eventuellt hamnar i min garderob lite senare...
- Fina vardagsklänningar. Minst en blommig iallafall!
- Minst två blusar. En blommig och en transparent. Såg en jättefin svart transparent idag på en 2nd-handaffär uti mitt jobb. Måste gå in och titta närmre på den imorgon tror jag!
- T-shirts och linnen med tryck.
- Gul kofta/tröja i bra kvalité.
- Ett par snygga pumps.
- Minst ett par nya ballerinaskor.
- Minst ett par tygskor. Är förvånande nog sugen på ett par låga Converse, men vi får se hur det blir med den saken. Annars hade Vagabond ett par söta.
- Små väskor! En tanfärgad liten axelremsväska som jag hade hoppats att hitta på 2nd-hand och förhoppningsvis en vintage Chanel. Någon ny kuvertväska skulle jag inte heller tacka nej till!
- Två par jeans. Har inga jeans för tillfället som sitter bra så något par som sitter riktigt snyggt. Eventuellt även ett färgade jeans...

Ja, det var väl det som jag kände fattades i min garderob. Inte för att jag har råd med något av detta just nu, menmen!


Till Paris, till Paris...

Jo, som rubriken lyder så åker jag till Paris den 14e mars! Kollade runt på lite olika hemsidor idag och hittade på Eurostars hemsida ett erbjudande med tåg ToR och hotell en natt för endast £70. Jag pratade med Lennart och han ville ge det till mig i födelsedagspresent så den 14e mars åker vi! Vi hinner få nästan två hela dagar eftersom vi åker tidigt på morgonen och åker hem på eftermiddagen så litegrann av Paris ska vi förhoppningsvis hinna se!

Nattuggla

Jag tänkte göra en tidig kväll men som ni ser är jag fortfarande uppe. Nu tänkte jag prova lite kläder innan jag går och lägger mig. (Ja, jag vet att jag är lite dum i huvudet.)

Godnatt! 

Lite vårshopping kanske

När mamma kommer ska jag definitivt dra med henne på en tur till Uniqlo. Har spanat in denna vårjacka som nu är nedsatt till £30. Den finns i flera olika färger så frågar är vilken som är finast? Älskar Uniqlo för deras mysiga tröjor i superbra kvalité i fina material och andra fina basplagg till bra priser. 

image21

Mera bloggning och helgen som gick.

Nu när jag äntligen har flyttat och faktiskt har internet hemma så skulle man ju faktiskt kunna börja om att blogga lite!

Flyttade ju som sagt förra veckan till ett hus i Willesden Green. Jag har ett eget, ganska stort rum och än så länge trivs jag jättebra! Känner ingen här och bor bara med folk från olika länder men vi träffas inte så mycket då vi inte har något vardagsrum. Känns som att det var en bra idé att flytta nu när jag gjorde det. Dela rum var intressant men inget jag skulle vilja göra igen. Otroligt skönt att bara få vara ifred igen! 

Igår var jag och handlade lite nödvändigheter så att jag kan laga mat eftersom alla äger sina egna saker här. På onsdag kommer familjen så på fredag blir det en tur till IKEA då vi ska handla lite gardiner och matta och liknande så mitt rum blir lite mysigare. 

Helgen var trevlig om än ganska lugn. Fredagen hade vi planerat förfest på cafét, och det kan nog bara beskrivas med ett ord: TRÅNGT. Alla som har sett var jag jobbar kan nog tänka sig kaoset när fem tjejer skulle blanda drinkar, sminka sig och spela drickarspel där inne. Men trevligt var det minsann! Utgången däremot var lite mindre lyckad. Jag var inte på rätt humör och vi kom in för tidigt på stället. Otroligt snyggt ställe i fina området Mayfair, men bara inte rätt kväll.

Lördagen blev det städning på cafét och sen lite vin med Elina på en bar i Notting Hill, och söndagen tog jag bara en promenad till Kilburn High Road och handlade saker till mina nya bostad. 


image18

image20

Susanna posar inne på cafét och Sandra blandar drinkar.


RSS 2.0