Hemska, fruktansvärda packande

Att packa ihop hela sitt liv måste vara det värsta som finns. Att dessutom bara få ta med en begränsad mängd måste vara ännu värre. Jag trodde verkligen tre hela resväskor skulle räcka, men nu börjar det dra ihop sig. Detta packande är verkligen fruktansvärt för jag har så sjukt mycket saker. Hoppas, hoppas att jag får med mig det mesta nu, och att jag inte måste betala en hel förmögenhet i övervikt. Jag behöver en våg. 

Resor bokade

Nu har jag bokat flyg till Stockholm från Skåne, och tåg upp till Piteå från Stockholm. Jag kommer ha en introduktionsdag till mitt sommarjobb den 9/6 så då åker jag upp till Stockholm på morgonen, är med under den dagen och sätter mig sedan på tåget till Piteå. Förhoppningsvis är det ingenting mer jag måste vara med på i Stockholm innan jag börjar gå på mitt schema den 18/6 så då hinner jag vara hemma i en och en halv vecka! 



Flyttstatus

Äntligen börjar jag komma någon vart med allt jag skulle göra innan jag flyttar. Jag har varit och sagt upp mina konstiga telefonkort, jag har gjort ett försök till att fixa med kontraktet på min gamla lägenhet (får försöka igen imorgon), och jag har rensat ännu mer i rummet! Dessutom fick jag reda på att jag kommer få bo kvar i mitt rum till på måndag vilket var en enorm lättnad, då jag nu slipper stresspacka för att flytta ut på söndag eftermiddag.

Det som är kvar nu är att försöka få tillbaka skatt, packa, rensa, och skriva av mig från gamla lägenheten. Dessutom måste jag byta ett par skor, ta en sista runda på stan och självklart gå ut bägge dagarna i helgen! 


Torsdagen

Usch, vad trött jag har varit idag! Hann ju bara sova drygt fyra timmar innan jag skulle upp igen, så dagen var minst sagt seg. Egentligen skulle jag ha jobbat 12-timmarspass, men Eva ringde in sin man, så hon och jag gick och satte oss på Starbucks istället och drack kaffe. Efter det gick vi en sväng på Body Shop där de hade clubdag och det var 20%. Jag passade på att köpa en ansiktsmask och en liten sminkväska, och då fick man med lite provsaker på köpet! :)

 image93



Jag har köpt en Miu Miu idag

image91

Tyvärr är den inte till mig. Underbart fin är den iaf och jag tror ägaren kommer få mycket glädje av den! Nästa gång köper jag en till mig själv...

Älskade serie blir film

Hemma från bion nu. Och jag måste säga att den uppnådde mina förväntningar som minsann inte var låga. Jag älskade, älskade filmen. Men nu är det över. Den var rätt annorlunda avsnitten som vi är vana att se, men med tanke på att det har gått ett tag sedan avsnitten spelades in kändes det naturligt att serien fick ett mer seriöst avslut. 

Jag vill redan se mer.

Nu måste jag genast hoppa i säng, jag ska upp om fem timmar. Godnatt!

Efterlängtade film

Imorgon ska jag se den efterlängtade SATC filmen! Åh, vad kul det ska bli att äntligen få se fortsättningen, men ännu tråkigare när den är över. Jag tror iaf att den kommer vara alldeles alldeles underbar...

image90

La Redoutebeställning

Det blev en liten beställning från La Redoute ikväll. En puderrosa enkel vardagsklänning som jag har sökt så länge efter, en cerise bomullsklänning och ett par sandaler. Hoppas nu bara att allt passar!


Bilder: laredoute.se

Orkeslos Sandra

Puh, lang dag idag, och jag har ingen energi overhuvudtaget. Jag kanner mig fortfarande halvsjuk, men jag hoppas att det gar over och inte blir nagot varre... Men, det ar bara att bita ihop. Jag har fyra arbetsdagar kvar och sedan aker jag hem till Sverige!

Readags

Jag tankte bara tipsa er om La Redoutes rea. Jag har hittat nagra fina saker, men jag visar ikvall vad det ar om det blir nagon bestallning.

Fina smycken

En sida som jag verkligen gillar när det kommer till  smycken är m925. Jag har inte beställt något därifrån än, men det kommer, var så säkra. Detta kulhalsbandet gillar jag verkligen och det känns som att det kan bli riktigt användbart med sin längre kedja. Kaffebönssmyckena de har går ju inte heller av för hackor. 

image80

  
Bilder: m925.se

Framtidsdrömmar

Någon gång i framtiden ska jag äga en alldeles egen Burberry trenchcoat. Jag vill bära den tillsammans med en vacker designerväska, stora solglasögon och höga klackar, och åka på långa weekends till Paris där jag bara ska vandra omkring på gatorna och se stilig ut. 

image79
Bild: net-a-porter.com

Min regniga måndag

Vaknade imorse av att regnet öste ner. Jag hade gärna stannat kvar i sängen men eftersom jag hade tagit på mig att jobba var det bara att kravla sig upp. Det enda paraplyet jag hade hemma var halvtrasigt, så väl framme vid stationen var jag så blöt och arg att jag kastade paraplyet i närmsta soptunna. 

Väl på jobbet fungerade ingenting. Det var något fel med telefonlinjerna så folket jag ringde till hörde inte mig, så därför fick jag gå hem halv tolv istället för fyra. Synd med förlorade pengar, men jag kan lova att det var skönt att återvända till sängen igen! 

Dyrt eller billigt?

310803-78  image41
(Bilder: Min egen och Luella.com)

Primark £12 och Luella £325. Vilken skulle ni ha valt? 



Helgen är över

Nu är helgen över och nu ska man tillbaka till allvaret igen. Fullt upp i veckan, med en massa jobb och småärenden som ska uträttas innan hemflytten nästa måndag. Jag måste säga upp telefonkort jag har, rensa i rummet, kolla upp hur det egentligen står till med kontraktet på min gamla lägenhet, packa, packa, packa och dessutom hinna umgås lite med vänner innan jag åker. Dessutom ska jag mest troligt köpa en Miu Miu väska till en tjej i Sverige som jag ska skicka hem till henne.

Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste verkligen ta och sova om jag ska ta mig upp imorgon!



Sov gott mina vänner!

Packa pappas kappsäck

Äntligen har jag fått mitt rum städat och kommit igång lite med packningen. Jag flyttar hem om endast en vecka och ni kan ju bara föreställa er hur mycket saker jag har hunnit samla på mig under nästan ett år här... Så jag har vad jag gör i veckan om man så säger. Men det blir ingen mer packning ikväll för snart kommer Zandra för filmkväll hemma hos mig!

Söndag

310803-76

Såhär såg jag ut när jag sprang runt på stan idag. Kavaj från Topshop, väska från Chanel, linne från H&M, kjol från H&M och skor från Topshop. 

Vuxenskor

Ojoj, vad vuxen jag har varit idag. Jag har köpt riktiga vuxensandaler! Ska man jobba på äldreboende hela sommaren så måste man ju ha sköna sandaler, och det har jag införskaffat idag! Jag hade funderat lite på vad för sort man skulle införskaffa, och dessa blev det till slut. Inte speciellt snygga, men otroligt otroligt sköna, och de har ju iaf en fin färg! Jag hittade dem på Clarks outletshop.

image74

Bloggdesign

jag blev sittandes och försökte ändra stilmallen på min blogg istället för att städa, men med min totala okunskap om datorer har det inte gått så jättebra. Men ny bakgrund har jag fixat iaf!

Ny färg

Behöver jag säga att jag tycker Eurovision var katastrof? Som vanligt då... Jag skulle ha gett upp att titta för flera år sedan. Under programmet passade jag och Emma iaf på att springa ner och köpa hårfärg. Min utväxt var inte vacker, så det var verkligen på tiden. De hade ingen blekning, så vi tog den ljusast möjliga färgen, och resultatet blev verkligen över förväntan! Jag ska fortsätta med att färga istället för att bleka, det blir ett mycket mer naturligt resultat. Så kvällen blev bra ändå! Vi fick prata ikapp lite av det man missar nu när vi inte längre ses varje dag och dessutom bokade vi biljetter till Sex and the city-filmen på onsdag! 

Nu tänkte jag ta tag i mitt rum lite innan jag lägger mig för att sova. Godnatt!

This is love

Idag åkte jag till Wood Green shoppingcenter en sväng eftersom de enligt H&Ms hemsida skulle ha H&M Trend där. Jag skulle spana efter flera exemplar av den i Sverige helt slutsålda blommiga klänningen (inte till mig, utan för att sälja i Sverige), men det fanns inte alls någon Trendavdelning där. Hela butiken var helt galet stökig och hela shoppingcentret var ganska värdelöst. Men ett fynd gjorde jag, som minsann gjorde hela resan dit värd besväret. Ett par jättefina platåsandaler som jag har spanat efter på H&M men som verkade vara slutsålda överallt. Jag såg dem för längesedan men det blev inget köp, men när jag såg dem på en tjej i Paris ångrade jag mig bittert och då fanns de såklart inte att få tag i. Men nu har jag dem äntligen i min ägo!

image69

Snart flyttar jag härifrån som tur är...

Varmvattenberedaren i min lägenhet har gått sönder IGEN. Tror det är tredje eller fjärde gången sedan jag flyttade in här i slutet av februari och det känns ju verkligen kul när man känner sig sådär lagom ofräsch och strax ska iväg. Jaja, torrschampo i håret och tvätt under armarna och så får jag duscha hemma hos Emma. Less blir man iaf.

Melodifestivalen ikväll och till det blir det självklart vin. Nu ska jag sticka!

2nd thoughts

Fast nu blev jag osäker... Jag är rädd att den kan blir lite väl slapp på. Hur ska jag göra? Dessa var förstås väldigt fina också.

image65 image66

Bilder: Merde.se

Merde!

För några veckor sedan hittade jag en superfin topp från Merde som jag blev helt förälskad i. Randig och egentligen ganska vanlig, men jag gillade verkligen modellen. 700 kronor kändes lite mycket för en randig topp just då, så jag har inte tänkt så mycket mer på den förrän idag då jag kom och tänka på den igen. Jag surfade in på deras hemsida och fick till min stora glädje se att dom hade 50% på hela webbshoppen! 

Nu finns det såklart alldeles för mycket jag vill ha, men jag kommer nog börja med att bara beställa toppen. Frakten är dessutom gratis!

image64

Bild: Merde.se

Godnatt

Allt löste sig, precis som jag tänkte att allt skulle göra. Det finns minsann fina människor i min närhet.

Jag kom nyss hem från en trevlig kväll med ett par kunder från byggnaden över gatan. Jag blev ilurad fler drinkar än jag hade tänkt mig, men jag har haft en riktigt trevlig kväll! Nu är jag lite smålullig och ska sova.

Godnatt!



Jobbjobbjobb och skorskorskor

Vart hittar man dodsbilliga resvaskor har i London? Alltsa jag menar typ gratis. Jag har kommit pa att om jag jobbar som en hast, koper billigast mojliga resvaska och inte shoppar nagot mer under tiden jag ar har kaaaanske jag kan fa kopa trojan fran American Apparel och skorna fran Nine West. Tals att fundera pa, men just nu kanns det osm att jag inte klarar av att leva utan dem.

Ojojoj, vilka i-landsproblem man har alltsa.

Mycket jobb blir det iaf. Narmare 50 timmar den har veckan coh over 50 nasta. Idag ska jag fira att det ar torsdag med vin efter jobbet!

Puss!

Härliga känsla

Måste bara berätta om mitt härliga humör idag. Ni vet när man bara känner sig så glad och nöjd med allt och sig själv? När man går och ler åt världen och inte ens blir förbannad åt sådant man i vanliga fall blir förbannad över. Det känns som att allt löser sig till det bästa och att man egentligen inte har något att oroa sig över. Så kände jag mig idag och det är den bästa känslan jag vet. Den förstördes bara litegrann när bankomaten åt upp mitt visa-kort så jag inte kunde hämta ut hyrespengarna och jag inte vet om pengarna jag ska få in för kläderna jag lämnat igen har kommit in till imorgon. Men som jag tänkte tidigare idag. Allt löser sig. 


Kärlek kan uttrycka sig i formen av ett par skor

Jag hittade världens vackraste skor idag. Att de dessutom satt perfekt på foten och var riktigt bekväma gjorde precis inte saken sämre. Åh, jag är kär... De kommer från Nine West, men jag hittade dem inte på deras hemsida. Tyvärr kostade de lite för mycket, men är jag väldigt sparsam och inte shoppar något innan jag åker kanske kanske kanske jag kan. Egentligen inte, men drömma kan man ju. 

Dagens

image63

Bjuder på en av mina sällsynta dagens idag bara så att ni ser att jag fortfarande lever. På mig har jag min nya tee från Marc Jacobs, som jag redan älskar, skinnjacka, byxor från Monki och Converse. Rosor i öronen har jag också.
Jag provade en superfin marinblå slapptröja från American Apparel, som ni kan se hänga till höger på bilden. Måste köpa den, men måste vänta till efter min nuvarande pengakris. 

Ingen bakissöndag här inte!

Inte ofta jag börjar mina söndagsmorgnar med att städa må jag säga. Klockan ringde klockan 11, för klockan 12 skulle jag ha en tjej på lägenhetsvisning. Hetsstädning och snabbdusch, men jag hann klart precis i tid tills tjejen kom. Vet inte hur intresserad hon var, men det löser sig ändå. 

Sedan tog jag och Elina tunnelbanan hemifrån mig, hon hoppade av på Baker Street för att träna, medan jag begav mig in mot Bond Street för att göra lite ärenden och shoppa lite. Jag lämnade igen en del kläder, och handlade lite själv också. En t-shirt från Marc Jacobs, ett linne från H&M och en väska från Absolute Vintage blev det innan jag begav mig mot cafét igen (jag vet, det är mitt andra hem). Nu sitter vi här och jag har äntligen skickat in min ansökan för skolan till hösten! Däremot var man tydligen tvungen att komplettera med betyg och intyg som skulle skickas per post. Så det får jag fixa imorgon! 


Sjuka lördag

Härligt att man älskar sitt jobb så mycket att man spenderar heela sin lediga lördag här. Haha, jag och Elina är helt sjuka. 

Sega lördag (men känns som söndag)

Åh, så seg jag är idag! Jag och Elina sitter inne på jobbet med våra datorer och slappar, och ingen av oss har orkat göra speciellt mycket mer än så idag. Gårdagskvällen var trevlig, med drinkar på baren uti jobbet och sedan födelsedagskalas på en bar i Mayfair. Det senare var lite segt och jag var trött så jag åkte rätt tidigt så jag hann ta tunnelbanan hem. Jag har än en gång insett att jag inte tål att dricka längre, och fastän jag knappt drack någonting igår känns det verkligen i huvudet idag.

Idag hade jag tänkt göra massa ärenden inne i stan, men jag får ta det imorgon istället. Har shoppat massa saker både igår och i förrgår utan att prova, så jag ska ta och lämna igen det mesta. Ska även ta och köpa en snygg t-shirt på Marc Jacobs!



Vårkänslor i hela kroppen

Åh, vad härligt det är med fint väder! Känns som att alla människor vaknar till liv och blir helt glada coh positiva. Folk är ute på gatorna och det är fullt på alla uteserveringar, men det gör inget för det är sommar! (Nåja, de lovade regn imorgon igen, men vi njuter så länge det varar).

Ikväll åkte jag in till Waterloo igen där jag mötte upp Elina och två kunder från jobbet. Vi gick till en båt på Themsen där vi satte oss och drack vin och pratade. Väldigt trevlig kväll även om det där glaset vinet verkligen kändes i huvudet..

Imorgon ska jag ta en titt i lite affärer efter jobbet, för jag fick bonus från jobbet idag och jag vill hitta något att ha på mig i helgen. Blir utgång bägge dagarna, eller iaf drinkar.

Livet är härligt.

Dagens tråkiga

Idag har jag minsann fått mycket gjort! Eller iaf för att vara jag, haha. Jobba 12 timmar, var hemma vid sju då jag gick direkt och handlade. Största missen idag. Tror halva London var och handlade på den affären och nästan allt var slutsålt på hyllorna. Lite mat fick jag till slut med mig hem, lagade mat, diskade, städade undan, tvättade och gick sedan ut på en powerwalk. Senare ikväll har jag tagit det lugnt, duschat, målat nagellack, klippt luggen osv. Känns som att dagen har varit lång, men så blir det kanske om man inte sitter flera timmar framför datorn. 

Nu ska jag sova! Godnatt! 

Tisdag

Blev att jobba 12 timmar idag och blir nog likadant imorgon. Elina ar sjuk och jag behover pengarna. Kanns lite trist nar det ar supervader ute och dom har lovat lika fint hela veckan. Fredag hoppas jag iaf att jag kan fa vara ledigt som planerat for da ar ju Lennart har!

Nar jag och Emma blir lite less pa jobber brukar vi ibland ga en svang inne pa stationen och idag gjorde jag varsta fyndet! Nar man kopte tidningen Marie-Claire som endast kostar £3,20 fick man ett bodybutter som luktar kokosnot fran Bodyshop och ett balsam fran Tigi! Stort balsam och bodybuttret var det dom vanligtvis saljer for £5 sa det var ett riktigt kap! Ar nastan sugen pa att kopa en till tidning och bunkra upp lite! Haha, sa latt ar det att muntra upp mig en trakig tisdag! :)

Tva timmar kvar nu och sedan blir det nog en promenad om vadret haller i sig och sen maste jag hem och stada och tvatta.

Ciao!

Sommarväder

Vilket härligt väder vi har här i London! Säkert kring 25 grader och sol, så jag har gått runt i linne och kjol idag. Vet inte riktigt varför jag hamnade inomhus i mitt rum, men nu ska jag sätta mig ute i solen igen!



Dagens dröm

Något som skulle muntra upp mig idag är om någon skulle komma och knacka på min dörr och överlämna ett paket med dom här skorna i. Dessa skulle jag kunna skutta runt i hela sommaren! På rea från Asos och finns kvar i min storlek, men kostar £75.
image61
Bild: Asos.com

Alltid lika underbara söndag

Kan ju inte påstå att jag är på topp idag. Fast jag inte alls drack så mycket igår fick jag nog i mig nåt glas för mycket. Kvällen var mycket trevlig iaf och jag kände mig fin med fläta i håret och ny kavaj. Idag ska jag träffa Elina för en promenad och jag står inför det svåra dilemmat om jag ska duscha och fräscha upp mig eller köra så sunktema hela dagen.

Imorgon är jag ledig! 



Vårens bästa kap!

Idag åkte jag en sväng till Brent Cross shoppingcenter för att titta runt lite, men absolut inte köpa något. Men väl där råkade jag göra vårens fynd! Inne på H&Ms pojkavdelning hittade jag en marinblå blazer med guldknappar och guldemblem som hade haft ordniarie pris £15 pund. Men inte nog med att den hade varit billig, nu var den nedsatt till £7! I strl 152 passade den perfekt och jag kommer ha den med upprullade ärmar. Bilden gör den självklart inte rättvisa. (Smutset på bilden är smuts på spegeln, inte på kavajen).

image59 

RSS 2.0