Förvirrad

Så förvirrad man kan vara alltså! Jag var helt säker på att jag skulle och fixa mitt National Insurance på fredag men de var tydligen imorgon. Tur att jag dubbelkollade alltså! Jag har tid där klockan tio och ska då ha med mig massa papper om att jag bor här och sånt. Blir verkligen sista minuten innan jag åker hem som jag fixar det, men det ska tydligen vara lättare att få tillbaka skatt och dessutom räcker det ju hela livet. 



Valborg?

Medans alla i Sverige aker pa fest och firar valborg sa star jag har instangt i varat minicafe... Ah, sa less jag ar! Dessutom borjar jag halv sju och jobbar 12 timmar imorgon. Lycko mig...

Lättnad!

Åh, jag har typ ont i magen för att jag är så lättad nu. Jag har fått jobb i sommar. Har gått och väntat på svar och nu vet jag iaf att jag har jobb på ett av ställena jag var på intervju på. Så nu väntar jag bara på svar från det andra också. 

Att flytta ska bli otroligt roligt även om jag kommer sakna mitt älskade London. Jag tog en powerwalk runt Waterloo igår och insåg verkligen hur bra jag trivs i den här staden. Men trots allt börjar jag känna mig klar och det finns någon där hemma jag älskar ännu mer. Jag älskar förändringar och nya utmaningar och förhoppningsvis blir det plugg till hösten också. Ska bli riktigt spännande!

Stockholm

Stockholmsdagen blev lite längre än planerat och vi sov över hos Lennarts kusin och var inte hemma förrän igårkväll. Jag gick bara på två intervjuer, men det kändes bra så jag får bara hoppas att jag får någon av dem. Lägenheten var också fin, klart över förväntan och jag kommer tillochmed få en egen walk-in-closet! Haha, vilken lycka alltså! Vi har därför börjat kolla på möbler nu så jag är riktigt taggad för att flytta!

Nu ska vi gå och handla för vi ska bjuda på middag ikväll!


Färdigpackat

Nu är äntligen packningen klar och jag ligger i sängen färdig att lägga mig att sova. Jag hade tänkt få hem så mycket som möjligt den här svängen eftersom det börjar närma sig tillbakaflyttning till Sverige, men tyvärr fick jag bara plats med en bråkdel. Väskan väger dessutom säkert alldeles för mycket. Jaja, slutklagat! Jag har fått flera intervjuer på fredag så det kommer bli fullt upp hela dagen och dessutom får jag träffa Lennart imorgon! Så mest är jag glad egentligen! :)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Turism?

Jag har faktiskt gjort intresseanmälningar på två KY-utbildningar inom turism i Stockholm. Kanske man skulle ta och börja plugga på riktigt till hösten ändå. Jag är väl inte riktigt pluggtypen egentligen, men samtidigt vore det skönt att få en riktig utbildning och ett riktigt jobb efter. Detta tåls verkligen att tänkas på! Turism skulle nog kunna vara någon för mig! :)

Fredagen i bilder

Jag bjuder här på lite bilder från fredagen.

image54

Här posar jag inne på toaletten, haha. På mig har jag iaf blus från Zara, kjol från H&M, skor (som visst inte kom med på bilden) från Primark och guldsmycken 2nd-hand.

image55

Jag och Emma med goda Mojitos

image56

Jag och Camilla och våra fylleminer

image58

Emma och David



Min stora kärlek

Jo, här kommer en bild på min nya stora kärlek. Är den inte underbar?

image53

Mitt intressanta liv

Stiga upp. Åka till jobbet. Jobba. Åka hem. Tvätta. Städa. Laga mat. Äta. Duscha. Sova. 

Ungefär så ser min dag ut. Mitt liv är så intressant. Eeh?

Sandra har handlat nog

Jag har hittat massa fina saker på Monkis hemsida som jag mer än gärna skulle vilja ta mig en ordentlig titt på i Sverige. Synd för mig att jag har shoppingstopp för all framtid ungefär.

Dags att sova. Godnatt.

Jag har blivit med Chanel

Jag har ju glömt att skriva att jag äntligen köpte min efterlängtade Chanelväska i lördags. Så som jga har tjatat och längtat efter att den dagen skulle komma och och nu äger jag verkligen min drömväska. Den är i perfekt skick och aldelles aldelles underbar! Tänkte lägga upp en bild, men jag har inte orkat så det kommer senare.

Helgen har varit bra. Fredagen var vi ut. Mark, Emmas pojkväns flatmate fyllde år så vi var på en bar och firade honom innan vi drog vidare till ett annat ställe. Jag fick för mig att jag skulle hem efter ett tag på det nya stället men somnade på bussen hem och hamnade i Queensbury som ligger långt bortanför där jag bor. Långt om länge tog jag mig hem och fick äntligen somna på riktigt i min säng.

Lördagen tog jag det lugnt, träffade Susanna, köpte väskan och åkte hem till henne där vi lagade mat (okej, hon lagade mat och jag kollade på), såg på film och pratade. Söndagen träffade jag Emma och vi satte oss på jobbet och pratade en sväng bara.

Ikväll har jag varit på kalas. Susanna fyllde år så vi åkte till en pub för att fira henne. Vi blev inte så långvariga, men trevligt iaf!

Aja, lite update vad som händer i mitt liv nu iaf. På torsdag åker jag till Sverige!


Dagens dröm

Dagens dröm är denna silkesklänningen från Topshop. Tänk er den tillsammans med brunbrända ben, rufsigt hår och platta gladiatorsandaler. Åh, jag vill ha sommar.

image52


Bild: Topshop.com

Svammel

Idag har varit en bra dag. Jag var på bra humör och solen sken när jag gick till jobbet. Sedan kommer nog en rolig sak hända på lördag och då blev jag ännu gladare. Imorgon blir det fest så nu tänkte jag fundera ut en outfit!

Ciao mi amici.

Finfin spets

Jag har ju letat efter en spetsklänning och denna skulle kunna vara ett alternativ. Lite väl kort om man inte vill använda strumpbyxor kanske... Måste ta och mäta!

image51

Bild: Asos.com

Inköp

Dessa två väskor och skor inhandlades idag. Är inte helt hundra, men jag tror det lutar åt att behålla allt ändå! Några klädesplagg köptes också med de kom inte med på bild idag. 

image49

image50


En härlig dag i London

Idag efter jobbet gick jag, Emma och Susanna och satte oss i en park i närheten av jobbet. Vi köpte med oss gott, kallt rosévin som vi drack sittandes på gräset i solen. När det blev kallare gick vi istället och satte oss på en pub där vi tog ett glas vin till. Lite roligt att känna sig sådär småberusad klockan fem på eftermiddagen. Men trevligt hade vi! Sedan skulle dom åka hem så jag åkte till Primark istället där jag råkade handla lite saker. Sjukt mycket folk där dock, men jag kom hem med lite fynd iaf! 

image48

Snyggingar

Jag är såå sugen på en ny väska nu. Valet står egentligen bara mellan en Miu Miu eller en Chanel. Lutar nog nästan åt en Chanel men jag måste bara hitta den rätta i rätt prisklass. Här är två snyggingar jag har hittat, ungefär i samma prisklass bägge två.

image45   image46

Solfeber

Fast högst upp på önskelistan står nog ändå en resa till solen... En sista minuten i vår någon?

image44

Bild lånad från: http://www.travelblog.org/Photos/864655.html

Vårens shoppinglista

I brist på riktig vår kan man ju alltid drömma och planera ihop en liten lista på kläder som jag vill ha inför våren och sommaren, om den någonsin kommer. Jag vet att jag har skrivit en tidigare, men detta är alltså den nya versionen. 

- En Chanelväska
- En blommig klänning (hur många gånger har jag inte tjatat om detta?)
- En klänning med stjärnor på
- En spetsklänning
- En möstrad kjol
- Ett par chinos (om jag hittar några jag passar i)
- En blommig blus
- En transparent blus
- Den stickade koftan som jag hittade i Shoreditch
- En svart eller beige tunnare stickad kofta
- Två par ballerinaskor
- Ett pärlarmband och pärlörhängen
- En mönstrad t-shirt

Ojoj, visar sig alltid att jag behöver massor till slut ändå... Jag har tänkt börja fynda från Ebay, men jag fegar alltid ut i sista sekunden eftersom jag är rädd att plaggen inte ska vara fina i verkligheten eller att jag ska bli blåst på pengarna. 

Vart tog våren vägen?

Efter det fina vädret i fredags trodde jag verkligen att våren var på väg. Men jag hade fel. Igår och inatt har det snöat! Första gången jag upplever snö i London trots att jag har bott här hela vintern och det inträffar i april. Behöver jag tillägga att det är svinkallt också? Jag ger upp, jag flyttar härifrån, jag har tappat tron på detta landet. Åh, jag vill ha vår...

Städryck

Puuh! Äntligen börjar det likna någonting här i rummet. Jag har levt i fullkomligt kaos ända sedan jag kom tillbaka från Sverige så det var verkligen på tiden att jag gjorde ett ryck och städade här! Nytvättade rena kläder och nystädat rum, finns det något bättre? Fattar inte varför jag är så lat och städar så sällan egentligen...

Notting Hill

Idag tog jag en sväng till Notting Hill när jag hade vaknat. Jag handlade lite mat så jag kan göra en kycklingsallad ikväll och vandrade runt lite innan jag åkte hem igen. Att handla mat på marknader är så mkt bättre än att handla i mataffärer. Både billigare och fräschare och dessutom roligare! Jag hade hoppats på lika fint väder som igår, men den önskningen gick tyvärr inte i uppfyllelse. Himlen var grådisig och det blåste dessutom. När ska våren komma på allvar?

Tråkdesign

Jag skulle verkligen vilja göra något åt designen på min blogg. Något som vet nån bra hemsida med tips på hur man enkelt ändrar designen? Eller någon som är duktig och vill hjälpa till? :)

Farliga frestelser

Internet är livsfarligt. Egentligen skulle jag ha gått ut ikväll men istället blev jag sittandes hemma på internet. Har hittat alldeles för mycket saker som är alldeles för lätt att klicka hem så nu borde jag gå och lägga mig innan det blir något köp.

Jag har förresten hittat en chanelväska. Väntar bara på svar på mitt sista mail så kanske den blir min imorgon. Hoppas hoppas.

Dessa skor hade gärna fått flytta hem till mig ( endast £31 tillsammans):



Bilder: Asos.com

Vår vår vår

Gud, vilken härlig dag det har varit idag! Riktigt härligt vårväder, så efter jobbet tog jag en promenad till Londons parker. Gick genom St James´s Park och Green Park och köpte mig en god Solero på vägen. I Green Park satte j ag mig en stund på gräset och solade och läste min bok! Åh, så härligt med vår! Dock så har dom lovat vinter igen på söndag...

Dagens önskning

Om jag fick välja ett enda sommarplagg att köpa så skulle det nog bli den här klänningen...

image41
Bilden hämtad från: luella.com

Onsdag

Idag var jag och Emma på bio och såg 27 dresses. Filmen var bra, men jag måste faktiskt erkänna att jag hade hoppats på att den skulle vara ännu bättre. Det var en helt vanlig bra kärlekskomedi, men jag hade kanske lite för höga förväntningar! Hursomhelst var det mysigt att gå på bio, och det var alldeles för länge sedan sist. Att man inte passar på oftare egentligen... Jag har nämligen mobilabonnemangen Orange vilket gör att man får gå 2 och betala för 1 på onsdagar. Alltså kostade bion bara 5 pund var. 

Efter bion gick vi en sväng på Boots där jag handlade lite nödvändigheter. Ny rakhyvel eftersom jag glömde min i Sverige, värmeskyddande hårspray och en ny hårborste. Jag testade även köpa en ny handcreme idag från The Body Shop. Den luktar supergott och mina händer känns redan mjukare! 

image40

Hårmodell?

Idag efter jobbet tog jag en promenad och hamnade i slutändan på Topshop. Hittade ingenting sådär jättefint, men två tjejer erbjöd mig att vara hårmodell till dem. Första ville ha mig redan till imorgon, men den andra var flexibel och kunde ta det någon kväll någon vecka framöver. Hon skulle isf bara göra någon form av toppning och inget extremt. Jag tog hennes kort och sa att jag skulle fundera på saken. Vågar man göra sådant här? Jag som är så rädd om mitt hår! 

Sverigetripp

Nu är en ny Sverigeresa bokad! Känns som att jag bara har åkt fram och tillbaka nu på sistone, men så är det när man har pojkvän och familj i ett annat land. Jag åker iaf till Stockholm den 17e april där Lennart möter mig. Vi ska kolla på lägenheten och förhoppningsvis har jag lyckats på någon arbetsintervju tills dess. Jag har förresten redan en på gång. Pratade med ett ställe idag och de skulle bara kolla om de kunde hålla intervjun den dagen. Sedan åker vi ner till Skåne där jag stannar till den 22a. Ska bli en mysig helg och förhoppningsvis är lägenheten fin också!

Dilemma

Igår åkte jag till Shoreditch efter jobbet för se om jag kunde kunde hitta någon Chanelväska  på 2nd-hand. Det kunde jag inte, men däremot hittade jag en annan jätterolig butik. (Hittade och hittade, har varit inne där tidigare men tydligen aldrig förstått charmen med den). Denna affär säljer kläder från olika okända mindre designers. Inte speciellt dyrt och väldigt originellt och roligt! Jag blev störtförälskad i en naturfärgad stickad kofta med hjärtan och rosetter på, men jag var på sådant konstigt icke-shoppinghumör så den fick inte följa med hem. Har dock fortfarande inte kunnat släppa den i mina tankar så det blir nog att åka och köpa den senare i veckan.  Mitt dilemma är bara om jag ska köpa den eller smink? Jag hade velat ha ett compactpuder att ha i handväskan och Clinique har just släppt ett nytt som är lättare än vanligt puder och med solskyddsfaktor. Dessutom skulle jag behöva en ny concealer och ett läppglans. Och köper man dessutom tre prdukter från Clinique får  man massa saker, bla. en ansiktsregöring och peeling, bägge två nästan i fullstorlek. Och mina som just håller på och ta slut! Okej, hur ska jag göra?


RSS 2.0